HOLDER Q2 2024 - ARCHIVACE A TŘÍDĚNÍ HOLDER Q2 2024 - ARCHIVACE A TŘÍDĚNÍ

K nákupu euroobalů Karton P+P dárek obal na brýle Pastelini

Nakupte euroobaly a zakládací obaly Karton P+P v hodnotě alespoň 900 Kč a jako dárek získejte praktický obal na brýle Pastelini.

K nákupu euroobalů U Esselte v krabici dárek Káva Jacobs Standard

Nakupte 3 balení euroobalů v krabici (balení obsahuje 100 ks) a jako DÁREK získejte mletou kávu Jacobs Standard (250 g).

K nákupu euroobalů U Esselte At Hand dárek Pralinky Raffaello

Nakupte 3 balení euroobalů Esselte At Hand (balení obsahuje 40 nebo 50 ks) a jako DÁREK získejte pralinky Raffaello (4 ks, 40 g).

Nakupte archivační spony Herlitz za akční cenu

Nakupte archivační spony Herlitz za zvýhodněnou akční cenu 9 Kč za kus (balení obsahuje 50 ks).

Akční cena

K nákupu produktů z řady Leitz WOW dárek Krabice Click & Store

Nakupte produkty z řady Leitz WOW v červené barvě v minimální hodnotě 1500 Kč a jako DÁREK získejte Krabici Click & Store Leitz Cosy v červené barvě (velikost vhodná na dokumenty formátu A4).

K nákupu 4 pákových pořadačů Esselte CO2 neutrální pátý ZDARMA jako dárek

Nakupte 4 pořadače Esselte CO2 neutrální (šíře hřbetu 5 cm) a jako DÁREK získejte pátý pořadač zdarma. Barva pořadače zdarma je volena náhodně.

K nákupu 4 pákových pořadačů Esselte CO2 neutrální pátý ZDARMA jako dárek

Nakupte 4 pořadače Esselte CO2 neutrální (šíře hřbetu 7,5 cm) a jako DÁREK získejte pátý pořadač zdarma. Barva pořadače zdarma je volena náhodně.

K nákupu krabice Leitz Cosy ZDARMA jako dárek ponožky

Nakupte krabici Click & Store Leitz Cosy (v nabídce jsou různé velikosti) a jako DÁREK získejte barevné pruhované ponožky Leitz.

Nakupte desky se třemi chlopněmi A4 za akční cenu

Nakupte prešpánové desky se třemi chlopněmi HIT Office A4 za zvýhodněnou akční cenu 24,90 Kč za kus (balení obsahuje 20 kusů)

Akční cena

Web online.officeo.cz využívá soubory cookies. Některé jsou nezbytné pro běh e-shopu, některé nám slouží pro analýzu chování uživatelů a jeho další vylepšování. Kliknutím na tlačítko „Souhlasím“ souhlasíte s používáním všech cookies. V odkazu „Upravit nastavení“ můžete nastavení upravit.


Upravit nastavení